Condițiile de cumpărare 

Comenzile le primim prin:
Internet www.krif.ro
telefon: (0256) 395700 de luni pana vineri, intre orele: 8.00 și 24.00, iar sambata si duminica intre 11.00 și 24.00.
posta, pe adresa: Krif srl  calea Timsoarei nr.5 Giroc jud Timis
 
Plasand o comanda, clientul accepta oferta si termenii de cumparare Krif. Krif confirma imediat acceptarea comenzii spre realizare.
 
Preturile sunt exprimate în lei .
Pe langa pretul produselor, clientul va suporta și costurile de expediere (comenzile de peste 200 lei beneficiaza de transport gratuit ).Livrarea se va efectua prin firma de curierat GLS, iar plata coletului se face ramburs catre agentul de curierat.Comenzile platite prin transfer bancar sau cu cardul se primesc fara a mai achita alta suma.
 
Livrarea marfii se efectueaza în termen de 7-10 zile din momentul primirii comenzii
 
Marfa este livrata în ordinea in care au fost primite comenzile.
  
Ne rezervam dreptul de a face modificari curente atat ale preturilor produselor din oferta, cat si ale costurilor de expediere, insa aceste modificari nu vor afecta drepturile persoanelor care au facut comanda inaintea introducerii acestor modificari.
 
Dreptul de returnare a mărfii (rezilierea contractului). Garantăm dreptul de a vă retrage din contract și, prin urmare, returnarea bunurilor comandate, fără necesitatea de a specifica motivul acesteia. Contractul se poate rezilia în 30 zile de la data livrării. Pentru încadrarea în termenul de 30 zile de reziliere a contractului, este suficientă depunerea declarației corespunzătoare înainte de expirarea lui. Obligațiile reciproce ale părților se vor realiza imediat, nu mai târziu de 30 zile.
 
Produsele se vor expedia pe cheltuială proprie, la adresa: Krif srl calea Timisoarei nr.5 loc.Giroc cod 307220  jud.Timis. Modelele oferite in kit , se vor returna în întregime. Pentru a grăbi procesul de returnare, clientul poate folosi documentul pregătit pentru returnare aflat in contul deschis pe site la rubrica "produse returnate".Krif poate refuza acceptarea bunurilor returnate atunci când acestea sunt modificate (sunt incomplete, uzate sau defecte). În caz contrar, acesta este considerat ca fiind nul și neavenit.
 
Vă rugăm să respectați termenul prevăzut pentru returnare și să ne informați cu privire la realizarea returnării produselor.
 
Vă rugăm să păstraţi dovada de returnare până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamaţii, iar în cazul produselor returnate, până la momentul rambursării banilor. 
 
 
În cazul în care Krif nu își va realiza obligațiile privind livrarea tuturor produselor comandate în timp de 30 de zile, clientul are dreptul de a rezilia contractul cu efect imediat. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituită in 14 zile din momentul efectuării returului, prin cont bancar (notați contul IBAN în spațiul corespunzător, pe documentul de restituire) sau prin mandat poștal (adresa de expediere trebuie sa corespundă cu cea din buletinul dumneavoastră).  
 
Garanție (reclamații).
Firma noastră asigură garanția tuturor produselor comercializate, potrivit dispozițiilor Legii 449/2003 privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora (cu modificările ulterioare) . Dacă produsul nu corespunde, puteți solicita, fără plată, înlocuirea produsului. Aceasta va avea loc în termen de 15 zile de la data la care ne-ați informat asupra defectului! Garanția se validează cu  factura din colet.  Pentru fiecare cerere de garanție se întocmește un proces verbal, care va conține informații privind produsul, data de achiziționare a acestuia, reclamația concretă cu care vă adresați Serviciului de Relații cu Clienții. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta prin telefon la 0256.395700, e-mail : contact@krif.ro sau prin poştă la adresa Krif srl calea Timsoarei nr.5 loc.Giroc jud.Timis
Dacă reclamația este justificată, Krif  va plăti costurile suportate pentru expedierea coletului obișnuit, doar dacă acesta este returnat prin intermediul Poştei Române.
 
Protecția datelor personale.
Conform cerințelor Legii nr.677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, cu modificările și completările ulterioare, și ale Legii nr.56/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice (cod de identificare din registrul pentru protecția datelor personale: 003548), Krif are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizează clienții, un membru al familiei lor sau alte persoane, utilizând orice modalitate de comunicare cu firma noastră. Datele personale sunt culese numai pentru nevoile firmei KRIF S.R.L. și prelucrate în scopul realizării activității comerciale a firmei rezultate din statut, a promoțiilor și reclamei, cu respectarea imperativului de protecție a datelor, impus de legislație. Furnizând datele cu caracter personal, clientul este de acord cu prelucrarea lor de către firma Krif, precum și cu primirea de informații comerciale din partea acestora. Fiecare client are dreptul de a vizualiza datele sale personale, de a le modifica, de a cere încetarea prelucrării lor de către firmă sau de a se împotrivi folosirii lor, lucru care va fi semnalat  firmei noastre. În acest sens, puteți întocmi o cerere către Krif srl pe adresa contact@krif.ro. Totodată, orice client poate beneficia de dreptul de a se adresa justiției. KRIF S.R.L. nu pune la dispoziția altor firme datele personale ale clienților săi pentru reclamă și promoții.
 
 
KRIF SRL.
calea Timisoarei nr.5
Giroc 307220 - Timis Romania
CUI 1803563
ORC J35/2094/1992

 

Product added to wishlist
Produs adăugat în comparator

Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.